El circuit Or inicia 2021 amb dos grans remuntades

La primera prova del Circuit Or autonòmic 2021 es va disputar en el Club de tennis Castelló excepte les finals dominicals que, per mor de la meteorologia, va haver de desplaçar-se a la instal·lació coberta de Espadel Borriana.

El trofeu Grues Tomás, que comptava amb el suport de la Federació espanyola de pàdel a través del programa Impuls, va suposar un nou èxit organitzatiu a través de «Tennis drive» donades les dificultats afegides a les restriccions COVID-19.

Els quadres finals no van oferir sorpreses i els dos primers caps de sèrie es van citar en l’últim partit del torneig. La final femenina, que pots tornar a veure ací, es va resoldre, pràcticament, en el primer joc del partit. Teresa Navarro i Esther Carnicero van trencar el servei de Jessica Castelló i van mantindre el seu durant tota la mànega. No obstant això, a partir de l’inici del segon set Anna Cortiles va començar a impartir una classe magistral que va portar les taules al marcador (6/1). Tot havia de resoldre’s en un últim set en el qual Anna i Jessica van aprofitar el vent a favor per a culminar la remuntada (6/2). És el segon títol de la temporada per a l’alacantina després del FIP Star de Borriana. Jessica Castelló continua invicta aquest 2021.

La final masculina també va fer un tomb gran a mesura que passaven els minuts. L’inici va ser per a Jesús Moya i Edu Alonso, qui jugava la seua primera final des del Màster CV de 2019. Res podien fer Christian Fuster i Arturo Coello per a detindre el vendaval de joc que els arribava des de l’altre costat de la xarxa. Al 6/3 inicial se seguiria un gran inici de segona mànega (3/1), no obstant això, Christian i Arturo van començar a demostrar el motiu pel qual eren els grans favorits al títol. Van remuntar (7/6 6/2) fins a la victòria final. Primer títol de l’any en el primer Or per a Fuster que ja va finalitzar 2020 amb ple de victòries en el nostre circuit.

La pròxima cita del nostre Circuit Or autonòmic serà la darrera setmana d’aquest mes de març en Ecomm Padel, a Sant Vicent del Raspeig (Alacant).