El circuit Or es «impulsa»

El diumenge 23 d’agost es posarà en marxa el torneig Or autonòmic de Family Sport Center (Beniparrell).

Suposarà el retorn de la màxima competició del pàdel en la Comunitat Valenciana després de les vacances, amb totes les categories en joc. Una gran oportunitat de planificar aquesta última setmana del mes d’agost i disputar un torneig cridat a ser un dels millors de 2020.

En primera categoria, gràcies a la inclusió en el programa «Impulso» de la Federació espanyola, es repartiran 7.800 euros en premis, però aquest torneig Or és molt més que la primera categoria. Tots aquells jugadors federats que resideixen al voltant de la ciutat de València tenen l’oportunitat, donada la proximitat del club, de disputar els seus partits en les mateixes pistes en les quals, a penes una setmana després, ho faran els jugadors professionals de World Padel Tour.

Per als jugadors de primera categoria, aquesta és una gran ocasió per a aprofitar aquests dies per a preparar el WPT València Open 2020, en les mateixes pistes en les quals lluitaran la setmana següent per continuar progressant en el circuit mundial. Les inscripcions es tancaran el divendres 21 i pot realitzar-se a través d’aquest enllaç.