El Circuit Or continua a voramar

Segona setmana consecutiva en la qual el nostre Circuit Or autonòmic té cita. De nou a uns metres del mar. Des del penyal d’Ifach fins a la platja de Moraira.

Un clàssic del nostre estiu, aquest torneig 24* de Teulada-Moraira, amb la seua particularitat de disputar les semifinals en la vesprada del dissabte deixant la jornada matinal del diumenge per a les finals, que, per descomptat, seguirem en directe per streaming. https://youtu.be/swmpm-xdtby

En el quadre femení apareixen com a grans favorites a alçar el títol Anna Cortiles i Jessica Castelló encara que hauran de mirar amb atenció el duel de segona ronda que enfrontarà a Miriam Sánchez i Noemí *Ollero davant Aida González i Gal·la León.

Entre els xics destaca, per l’inhabitual, la parella d’esquerrans formada per Javi Rico i Miki Solbes, els qui apareixen com a primers caps de sèrie, i que hauran de definir qui juga el torneig fora de la seua posició habitual.

Davant, Josete Rico i Carlos Cuenca, semifinalista a Calp, tractaran de buscar la victòria en aquest magnífic torneig alacantí. Tot això sense oblidar a parelles tan en forma com Javier Palasí i Juanmi Such, els qui van estar a punt d’alçar l’Or del passat diumenge o Nicoletti i Jordi Muñoz, qui debuta aquesta temporada en el nostre circuit.

Un torneig ple d’al·licients, de sol, de platja i de pàdel. El diumenge, des de les 10.30 hores, en directe, a través del nostre canal de YouTube, les finals. https://youtu.be/swmpm-xdtby

Tot això sense oblidar un altre gran clàssic de l’estiu, el torneig CD Castelló, Azuliber, Sports Jubelama, que torna a congregar a una important quantitat de jugadors castellonencs i també de la província de València per a disputar quadres de primera, segona, tercera i quarta categories.