El circuit Or autonòmic rodarà este cap de setmana el seu ultim capitol

El circuit Or autonòmic de pàdel prepara la seua última festa de la temporada. Les magnífiques instal·lacions indoor del Family Sport Center ja llueixen les seues millors gales per a rebre als millors jugadors del *ránking de la Comunitat Valenciana.

I entre ells trobem, després de sis mesos d’absència, a Tamara Icardo, qui després de realitzar la seua millor temporada World Padel Tour, torna al nostre circuit per a fer parella al costat d’Estela Francés, campiona fa un parell de mesos en Camp Bixquert. Elles apareixen com a primers caps de sèrie davant les quals les sempre lluitadores Arantxa Soriano i Aída González buscaran la seua quarta final en els últims cinc tornejos.

Encara que també haurem de buscar la lluita per les últimes places de permetran a les 16 millors del 2019 disputar dins de tres setmanes el màster de final de curs.

En l’impressionant quadre masculí, amb les absències dels quatre principals jugadors del circuit, els qui es trobes en sudamérica disputant proves WPT, Salva Oria i Álex Arroyo apareixen com a primers caps de sèrie per davant dels alacantins Javier Palasí i Juanmi Such, finalistes en l’Or de Calp. Tot això sense oblidar a Sergio Icardo, qui juga en el seu club, al costat del poderós Matías Nicoletti.

Les cambres del nostre streaming estaran en directe des de les 10 del matí del pròxim diumenge per a viure les semifinals del torneig a través d’aquesta pàgina web, del nostre canal de YouTube i de l’APP PADELGO (descàrrega gratuïta).