El Circuit El Corte Inglés reprén la seua activitat

El retorn de l’activitat competitiva que anem anunciant aquesta setmana té un vector específic en el Circuit El Corte Inglés, que va ser presentat, en el seu centre de Pintor Sorolla el passat hivern i que, ara, té l’oportunitat de viure els seus primers tornejos.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem agrair sincerament la seua confiança tant a El Corte Ingés, patrocinador principal d’aquest esdeveniment com a SEAT JR Valle, per continuar apostant per aquest circuit malgrat la difícil situació que travessem.

Després d’haver de cancel·lar algunes de les proves, volem destacar l’entusiasme dels nostres clubs per allotjar en les seues instal·lacions aquest gran circuit de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana.

El Circuit El Corte Inglés estarà compost per huit proves més la gran festa final. Obrirem calendari en el Club de camp K7, del 6 a l’11 de juliol. Tornant als seus orígens. El mític torneig d’estiu que patrocinava El Corte Inglés i que tants federats han jugat al llarg de la seua història, torna a les pistes en les quals va començar.

Amb posterioritat farem parada en el club de tennis i pàdel Bergamonte, entre el 20 i el 25 de juiol, SUMA Alfafar, el club Español de tennis de Rocafort, el renovat Pàdel Alboraia Indoor, València Tennis Center a la Malva-rosa i l’històric Club de Tennis València en el centre de la ciutat de València, per a finalitzar el circuit en dues instal·lacions cobertes com són PadelCity i Family Sport Center on celebrarem la festa final del Circuit entre el 9 al 13 de desembre.
La bola oficial amb la qual jugarem és Head i els premis seran en material esportiu d’aquesta mateixa marca.
La inscripció es pot fer des d’aquesta mateixa web, en la nostra APP PADELGO, i en les plantes d’esports d’El Corte Inglés.