El Circuit popular de pàdel El Corte Inglés 2021 es posa en marxa

Una de les grans apostes de la nostra federació en 2020, la creació d’un circuit popular de pàdel al voltant de la ciutat de València, tindrà continuïtat en aquest any després del fantàstic acolliment que va tindre.

Un any més agraïm el suport d’El Corte Inglés i de CUPRA JR Valle, gràcies als quals aquest circuit, que es pot jugar tant amb llicència (preus d’inscripció reduïts) com sense ella, en tractar-se d’una competició que exclou als jugadors professionals, ha de consolidar-se en el calendari dels jugadors amateurs de l’àrea metropolitana de València.

Amb les limitacions que va provocar la pandèmia, en 2020 es van poder disputar 6 tornejos més la prova final que va comptar amb la inscripció de prop de 400 jugadors i un augment considerable torneig rere torneig.

Per a 2021 el nostre objectiu és augmentar un 50% el nombre de participants. Així, les proves tindran una duració de dues setmanes, s’afig una categoria més en masculina mixta i es milloren les condicions tant per als guanyadors com per als clubs.

El calendari 2021 consta de 10 proves. Per a la primera d’elles, en *Resort Más Camarena, que enguany s’uneix al projecte, ja està oberta la inscripció. El torneig començarà el dimarts 13 d’abril.

Amb posterioritat, el Circuit El Corte Inglés, gran premi CUPRA JR Valle disputarà proves en els clubs més prestigiosos de la ciutat de València i voltants: Club de tennis València, Club de camp K7, Club de tennis i pàdel Bergamonte, Sportcity, SUMA Pàdel Alfafar, València tennis center, Club espanyol de tennis, 7Padel i Family Sport Center.

Tots els quadres i ordres de joc es podran seguir a través de la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta) y com en totes les competicions FPCV s’utilitzan boles HEAD.

Tots els trofeus i el material esportiu ENEBE serà entregat per a les parelles campiones i subcampiones de cadascuna de les categories. També s’atorgaran trofeus per als campions de consolació del quadre principal i en la Festa Final del Circuit es donarà un premi especial per al primer o la primera de cadascun dels rànquings independents per categoria.

La segona edició del circuit popular de pàdel El Corte Inglés ja està ací esperant a tots els jugadors amateurs que desitgen disputar-ho.