El circuit Challenger tanca el curs amb matrícula d’honor per a Jessica Castelló

De sis proves ha constat aquest renovat i espectacular circuit Challenger de World Padel Tour. En quatre d’elles, l’alacantina Jessica Castelló ha disputat la final. L’última, hui mateix, en SUMA Alfafar, on ha collit una extraordinària victòria.

El color taronja que domina el nou concepte Challenger no li pot asseure millor a Jessica. I això que el diumenge va començar el dia amb el cel ennuvolat, sensació que es va acréixer quan la final que enfrontava a Castelló i Alix Collombon davant Eli Amatriaín i Carolina Navarro, va moure el marcador fins al 2/0 en contra de l’alacantina. No obstant això, una reacció carregada de bons colps i intel·ligència els va portar a anotar-se el primer set per 6 jocs a 3.

La segona manga va semblar una continuació de la primera. Break en el tercer joc favorable a Jessica i Alix que els va permetre jugar sense nervis la resta de partit fins a tancar la victòria final amb 6/2 de parcial.

Han sigut quatre finals per a Jessica, amb dos títols, precisament en els dos tornejos disputats en la Comunitat Valenciana: La Nucia i Alfafar. Reina del taronja: Jessica Castelló López.