El circuit bronze desafia a la calor en Jubelama

Penúltim cap de setmana d’agost amb el pàdel federat prenent posicions. El nostre circuit bronze competeix en Jubelama. Segona categoria masculina i tercera i quarta mixtes han compost ja els seus quadres que disputaran les finals demà diumenge al matí. La nostra cita anual d’agermanament entre el pàdel i el futbol amb el C.D. Castelló, a qui li desitgem, com cada temporada, els nostres millors desitjos. Pam, pam!

Cap de setmana de merescut descans per als nostres menors que ja atalaien en l’horitzó l’autonòmic de menors de Bergamonte, les inscripcions dels quals finalitzen en tres dies, i els provincials de menors del Club de tennis Elx i + Q Padel Castelló.

El nostre circuit Or tornarà a la fi de setembre a les pistes del club 79 de Benicàssim i el circuit Plata el farà dues setmanes abans en Esportiu Stadio Alacant.

Tot això sense oblidar la cita imminent del circuit popular de pàdel El Corte Inglés del València tennis center, també amb inscripció oberta, i que es disputarà entre el 6 i el 17 de setembre.

I, per descomptat, la competició per equips. Mentre la lliga 21/22 ja està prop de tancar les seues inscripcions, el Campionat absolut de la Comunitat Valenciana està prop de la seua gran festa final ja que en tres setmanes viurem el seu últim cap de setmana de competició.