El circuit autonòmic de menors inicia les seues inscripcions

El circuit autonòmic de menors inicia les seues inscripcions
La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va declarar que aquesta setmana modificarà les mesures actuals que regulen l’esport en la Comunitat Valenciana.

Això es deu al fet que la situació continua estabilitzada en una incidència acumulada per davall de 50 casos per cada 100.000 habitants (nivell de risc baix). De fet, la xifra de hui és 31.2.

Així, amb tota probabilitat, la Conselleria revisarà les mesures en el sentit de relaxar les restriccions. Per això, la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana, pendent d’aquesta nova situació, ha decidit posar en marxa el circuit autonòmic de menors.

Després de l’ajornament de les proves previstes per als primers mesos de l’any per l’impediment governamental i la disputa del classificatori per al primer cicle FEP, s’ha obert la inscripció per al torneig autonòmic de menors de Padelclub Alacant Indoor previst del 9 a l’11 d’abril per a totes les categories de menors.

Si la situació epidemiològica continua favorable i les autoritats sanitàries ho permeten, el nostre circuit de menors visitarà Sport City a Massanassa per al classificatori del segon cicle nacional, Montemar-Pitu Losada, Impala, Bergamonte, Jubelama-Peri Sport, 7Padel i algun altre club que la seua celebraciòn encara no està confirmada.

D’aquesta manera, per fi, els nostres més joves jugadors, podran començar a competir en aquest 2021, sempre complint de manera escrupolosa tots els mandats de la Conselleria.