El Campionat d’Espanya de menors comença a Castelló

El XXXIV Campionat d’Espanya de Menors es posa en marxa de manera imminent amb el nou format anunciat per la Federació espanyola.

Així, per a l’edició de 2021, es presenta un torneig dividit en tres fases, una primera territorial, una segona fase nacional i que tindrà com a colofó una fase final que se celebrarà del 30 d’agost al 5 de setembre en el club Pàdel Plaza Indoor, a Saragossa.

Cada quadre de joc de cadascuna de les 10 categories tindrà 32 places (són 320 places en total). D’elles, 28 places de cada quadre (280 places en total) es reparteixen entre les diferents fases prèvies territorials en funció del número d’inscrits en aquestes, mentre que les 4 places restants de cada quadre (40 places en total) s’atorgaran en la fase prèvia nacional.

La fase prèvia de la Comunitat Valenciana està prevista disputar-se a Castelló Pàdel Raval Universitari entre el 5 i l’11 de juliol i la inscripció es tancarà dilluns que ve dia 14 de juny.

Però no acaba aci la presència del nostre territori en aquest Campionat d’Espanya de menors perquè la prèvia nacional tindrà lloc entre el 2 i el 8 d’agost en el Club Atlètic Montemar d’Alacant.

Aquesta és una prova que no és de lliure accés i requereix de classificació prèvia. Es tracta d’una segona oportunitat d’avançar a la fase final per a les millors parelles de les prèvies territorials que no van aconseguir bitllet directe.