El campionat autonòmic per clubs entra en la seua fase decisiva

Ja ha finalitzat la fase de grups del Campionat autonòmic per clubs de la Comunitat Valenciana, amb l’habitual èxit de participació.

Ara, les categories tercera, quarta i cinquena, han de resoldre els últims conjunts classificats per a la fase final a través d’unes eliminatòries prèvies previstes per al cap de setmana del 29 i 30 d’agost. Poden consultar-se tots els enfrontaments a través de la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta).

Una vegada resolta aquesta eliminatòria ja tindrem completa la nòmina d’equips que participaran els dies 11, 12 i 13 de setembre en la fase final autonòmica en PadelCity (Massanassa).

Ací es veuran les cares, en primera i segona categories, els equips que van aconseguir la seua classificació la passada temporada i en la resta, tant els classificats en la fase de lligueta com en les eliminatòries prèvies de finals d’agost.

Els equips de les dues primeres categories tenen fins al 25 d’agost per a inscriure a les seues jugadores i jugadors per a aquesta fase final autonòmica.