El Campionat autonòmic per clubs, en directe, per streaming

Demà diumenge, des de les 11.30 del matí, les càmeres de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana emetran des de Sportclub la jornada final del Campionat autonòmic per clubs 2021.
El nostre habitual desplegament amb imatges en directe des de tres pistes, marcadors simultanis i les millors entrevistes perquè tots aquells protagonistes del cap de setmana més especial de la competició per equips mostren les seues sensacions quan conclou la competició, pròleg de la impressionant lliga per equips 21/22 que ja té oberta la seua inscripció.

Per la pista central de Sportclub veurem com es resol la fase de grups inicial i qui són els conjunts classificats per a la gran final, que oferirem, també en directe, des de les 4 i mitja de la vesprada.

A més comprovarem com és l’evolució del nostre pàdel per equips amb imatges en directe d’eliminatòries de segona i tercera categoria.

Podràs veure-ho, en directe, a través del canal de YouTube padelcv, d’aquesta mateixa pàgina web i de la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta).