El camí cap al Campionat d’Espanya de menors s’inicia a Castelló

Aquest cap de setmana es va disputar la fase territorial del Campionat d’Espanya de menors 2021 en el club Castelló Padel Sport.

Així s’ha estrenat aquest nou format del nacional de menors que enguany consta d’una fase autonòmica, una gran fase prèvia nacional que es disputarà també en la Comunitat Valenciana i la fase final.

Així, entre els benjamins, quatre parelles s’han garantit plaça en la fase final. Són: Nico Sapena-Marcos Bolumar, Marc Antoni Benedito-Iker Camacho, Aimar Gracia-Joel Sánchez i Mario Brocal-Asier Estebánez. A més, guanyen plaça per a la fase intermèdia Alejandro Mundo-Jorge Rosa i Cristian Blanco-Pablo Cano.

En categoria aleví femenina, van aconseguir la plaça per a la fase final de Saragossa les parelles María Martínez-Adriana Matoses i Lola Tena-Mar Munera, mentre que Carla Donate-Daniela Tornero i Sofía Hernandez-Irene Francés hauran de guanyar-se la plaça per a la cita aragonesa en la fase prèvia nacional que es disputarà entre el 2 i el 8 d’agost en el Club de tennis Montemar d’Alacant.

Entre els alevins, estaran en la fase final de Zaragoza Hugo Martínez-Fernando del Coso, Rafa Lacuesta-José Manuel Lillo, Unai Reig-Javier Ávila i lluitaran a Alacant per un buit Jose Chaparro-Pau Senent i Marc Bravo-Andreu Ripoll.

La categoria infantil femenina va entregar un bitllet per a la fase final del Campionat d’Espanya de menors a Irache Sánchez-Aitana Tejedor i Natalia Cespedes-Kaori Peco, de manera que Yaiza Gallego-Daniela Valiente i María Mora- Anna Hack han guanyat plaça per a la fase prèvia alacantina.

Els millors infantils de la cita de Castelló Pàdel Sport han sigut David Esteban-Yeray Conejero i Pablo Villarroya-Guillermo Verá i, per tant, estaran a Saragossa. Cap a la fase intermèdia viatjaran Izan Violero-Llorenç Riera i Marc Navarro-Dani Rubio.

Entre les cadets, l’única plaça en joc per a Saragossa va ser per a Lucía Peralta-Aitana Manzanares mentre que Lucía Micaela Fernández-Candela Lucendo i Carla Carretero-Lidon Gallego lluitaran en la fase prèvia de Montemar.

Els caps de sèrie 2 i 3 van véncer en el quadre cadet masculí, així Nacho Moragues-Rubén Fernández i Raúl Peralta-José Manuel Ortiz i estaran en la fase final del Campionat d’Espanya de menors. Els germans Andrés i Arturo Calzada i la parella Martin Martínez-Alvaro Martínez jugaran a Alacant.

On no va haver-hi sorpreses va ser en la categoria júnior femenina perquè Nuria Molina-Leyre Garner, Carla Tornero-Laura Barros i Claudia Ruiz-Lucía
Fernández van guanyar les 3 places per a Saragossa. Claudia Bonet-Mireia Lòpez i Lara Gallo-Greta Ferrer hauran de véncer en la fase prèvia nacional per a acompanyar-les.

Finament, Adrián Rodríguez-Iker Gala, Jose Román Martínez-Raúl Jerez i Antonio Borja-Julen Lucendo van aconseguir les places reservades per a aquesta fase territorial castellonenca i posen camí cap a Saragossa. Samuel Antón-Gerard Gimeno i Manel Rivas-Josep Descals formaran part del quadre final júnior de la fase intermèdia de Montemar.