El calendari oficial FEP i el circuit Or FPCV 2021 comencen a Castelló

A penes un grapat de quilòmetres separen el Castelló Pàdel Center i el club de tennis Castelló. No obstant això, aquest cap de setmana estaran units pel pàdel.

Comença el mes de març, en altre temps mes de la Magdalena i les falles, per a donar el tret d’eixida a la competició oficial de la Federació espanyola de pàdel. La primera corona que es posa en joc és el Campionat d’Espanya cadet de primera i segona. La pedrera del nostre esport comença el seu camí
amb el suport del Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso a través del programa PAC CV.

152 jugadors representant a 15 equips, amb 34 tècnics estan acreditats per a aquesta primera cita de 2021.

En primera, quatre equips lluitaran en una ligueta per aquesta corona del pàdel espanyol. El Fit Point aspira a revalidar el títol que va aconseguir en l’edició de 2020 davant l’equip A del club de Pàdel Damm. S’estrena enguany en primera l’esquadra del Es+ Pàdel Mèrida i l’equip B de Damm.

En segona, en canvi, una categoria de lliure inscripció, es produeix una renovació total dels conjunts participants. Cap dels 11 equips que donen forma al quadre de competició en aquest 2021 van participar en l’edició anterior.

El club andalús Fuengirola Pàdel by Wekap i l’amfitrió club Resort Mas Camarena compareixen amb dos equips cadascun. A ells, s’afig el conjunt asturià Futsameres, els catalans X3 club Girona Pàdel i club de Pàdel Juneda A, l’equip murcià de Los Alcázares i els locals +Q Pàdel Castelló, club de Pàdel Borriana A i Life Pàdel Esdeveniments Esportius, als qui desitgem la millor de les sorts.

Per part seua, el circuit Or autonòmic FPCV 2021 comença amb el suport del programa impulse FEP. El Open de Pàdel Construsercas que es disputa en el Club de tennis Castelló alberga un excel·lent elenc d’estreles del nostre esport.

Així, en categoria femenina la brillant campiona en el FIP Star de Borriana fa 15 dies, Jessica Castelló, en aquesta oportunitat fent parella amb Anna Cortiles, les actuals campiones de la Comunitat Valenciana. Com a principals rivals tindran a Esther Carnicero i Teresa Navarro sense oblidar a altres parelles favorites com les formades per Meliana Merino i Alicia Blanco o Patri Martinez i Arantxa Soriano.

Entre ells, Christian Fuster i Arturo Coello són la parella a batre. La seua envergadura crida poderosament l’atenció. Edu Alonso i Jesús Moya són els segons caps de sèrie mentre que les duples *Josete Rico/*Moyano i Salva Oria/Mendez Ruíz també prometen donar guerra.

Per tant, dues setmanes després del gran èxit del FIP Star de Borriana, la competició segueix el terres castellonenques amb aquests dos esdeveniments: el Campionat d’Espanya cadet i el Circuit Or FPCV dins del programa Impuls FEP.