El calendari es multiplica al setembre

Més de dos ulls seran necessaris per a fixar la vista en tots els esdeveniments que el pàdel prepara per a aquest cap de setmana.

Els nostres menors podran celebrar els seus èxits del passat campionat d’Espanya en el seté torneig pertanyent al circuit de menors de la Comunitat Valenciana que se celebra en Tàctica Pàdel (Paterna), mentre la nostra selecció ja ultima la seua preparació per a l’imminent Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

El nostre circuit Or prepara la prova del Club 79 de Benicàssim, amb les inscripcions obertes i el circuit Plata presenta doble cita per a aquest cap de setmana. A Alacant es disputa torneig en Esportiu Stadio i a Castelló ho fa en Pàdel Castalia. Mentrestant, el circuit bronze també mira cap al nord amb el torneig de Jubelama.

Però encara hi ha més perquè s’està disputant la setena prova del circuit popular de pàdel El Corte Inglés en les instal·lacions de València Tennis Center.

En l’àmbit nacional fixem la mirada a Águilas (Múrcia) on es disputa el Campionat d’Espanya per equips de veterans de primera categoria. Allí trobem a PadelPoint La Nucia i al Club de pàdel Cobert de Sedaví en categoria masculina i Flow Pàdel i OK Pàdel Castelló en categoria femenina.

Recordem que la lliga per equips 21/22 de la Comunitat Valenciana té oberta la seua inscripció fins al pròxim 23 de setembre.

I més enllà de les nostres fronteres estarem aquest cap de setmana pendents de Sardegna (Itàlia) on la pluja ha impedit que es disputara la jornada de quarts de final amb dos valencians en lliça: Tamara Icardo i Javi Rico.