Dues parelles de llegenda per al torneig Inauguració

Huitena prova del circuit Or autonòmic 2019. El reinaugurat *blupadel d’Alacant va organitzar el torneig Inauguració per a donar la benvinguda a l’elit del pàdel valencià en una de les instal·lacions *indoor més destacades del nostre territori.

I els jugadors no van fallar. *Josete Rico i Víctor *Ruíz es van anotar el seu tercer títol de l’any. El quart per a Josete que va véncer al costat de Carlos Cuenca a Teulada-Moraira. I això que van haver de treballar de valent per a superar en semifinals a *Edu Alonso i Álex *Arroyo, als qui els desitgem el millor en l’imminent Campionat del món de Castelló, i en la final a Christian Fuster i *Miki Solbes en un partit que va prenent tints de clàssic del nostre esport. En aquesta ocasió, els *excampeones d’Espanya van saber patir i aprofitar els moments claus d’un partit equilibrat per a aconseguir alçar un títol huit mesos després. Els campions autonòmics van dominar el joc aeri durant certs trams de partit però no van poder imposar la seua velocitat de bola i les seues rematades definitives. Al final 6/2 3/6 6/4 en una de les finals de més qualitat de la temporada.

Pots tornar a veure les finals:

En la final femenina, tornaven dos mesos després a l’últim partit d’un Or Jessica Castelló i Anna *Cortiles davant, probablement, la parella més en forma del moment: Arantxa Soriano i *Aída González es van plantar en la tercera final consecutiva, amb el gran mèrit que això suposa.

Va ser una final basta, tosca, d’emocions a flor de pell, amb permanents trencaments de servei. Totes dues parelles sabien que tenien opcions reals d’aconseguir el títol perquè mentre Anna i Jessica van patir fora mida per a accedir a la final (van haver de lluitar quasi tres hores per a superar a dos incommensurables Gal·la León i Estela Francés), *Aída i Arantxa saben que cada vegada estan més prop d’alçar el seu primer títol autonòmic com a parella.

6/4 7/6 va ser el resultat final d’un partit de més de dues hores de duració en el qual la valenciana i la *utielana van tindre dues boles de set en la segona mànega. A punt van estar d’enviar també la seua final al tercer set però en el desempat de la segona pispa Anna i Jessica van ser superiors i van alçar el seu tercer titule de l’any.

Va tornar a lluir impecable la pista central de *blupadel per a veure com dues parelles que van camí de la llegenda: *Josete i Víctor; Jessica i Anna van tornar a triomfar. La pròxima cita, en quinze dies, a Benicàssim, en les pistes en les quals ara mateix s’està disputant el mundial.