Dos tornejos clàssics del nostre circuit Plata criden la nostra atenció

Haurem de tindre mirada de gran angular per a estar atents a tots els punts d’atenció en aquest cap de setmana.

En primer lloc, el nostre circuit Plata anuncia dos tornejos, dos grans clàssics del calendari. D’una banda Jubelama, a Castelló, i per un altre, Padelclub Alacant Indoor, són seus de dos tornejos 20 amb una gran participació en tots dos casos.

L’elit dels nostres menors té cita a Valladolid, concretament en el club esportiu padel de deu, on es tancarà el segon cicle de 2021 amb el TyC Premium 2 al qual acudeixen desenes de jugadors valencians.

Tot això sense perdre de vista Marbella, on es tanca el Campionat d’Espanya sub23 en el qual destacarem la presència de tres dels nostres jugadors en els quarts de final: Javi Rico, Edu Alonso i Álex Arroyo van arribar fins a l’antepenúltima ronda del nacional en la qual van caure eliminats.

De tornada a casa, la quarta prova del circuit popular de pàdel El Corte Inglés s’està disputant en totes les seues categories en el Club de tennis i pàdel Bergamonte de la Platja la Pobla de Farnals.

I, a més, la nostra armada ja ha posat rumb a Valladolid on demà dissabte s’inicia la fase preprèvia del segon Màster consecutiu del circuit professional, ronda en la qual trobem a estreles com Matías Nicoletti, Mario Cerezo, Gonzalo Pérez, Alex Tasa, Jordi Muñoz, Nacho Sager, Juanlu Esbrí, Carlos Martí o Fede Mouriño. Per cert que crida poderosament l’atenció la presència de cinc de les nostres jugadores directament en el quadre final: Arantxa Soriano, Celeste Paz, Tamara Icardo, Anna Cortiles i Jessica Castelló ja coneixen als seus rivals de primera ronda del torneig val·lisoletà.

Estarem pendents de tots ells, al llarg del cap de setmana, a través de la nostra xarxes socials.