Diversitat competitiva entre la fase final autonòmica de la lliga per equips i l’autonòmic de menors de PadelCity

Un cap de setmana més la competició per equips assumeix el comandament de l’actualitat del pàdel valencià amb la disputa de la fase final autonòmica de la lliga per equips que, per segon any consecutiu, atorga places per a la fase final nacional que tornarà a disputar-se a València coincidint amb les dates del World Padel Tour de la capital de la Comunitat.

Per descomptat, sense deixar de costat la competició dels nostres menors que fa parada en PadelCity, per primera vegada, per a la disputa d’aquest segon torneig autonòmic de l’any, que ha registrat la fenomenal xifra de 125 inscrits en totes les categories.

El títol de campió de lliga per equips, per tant, està en joc aquest cap de setmana. I amb ell, les places, en primera i segona categoria, per a la competició a nivell nacional. En primera masculí, Padel One i Life Padel, clubs il·licitans, seran les seus en les quals Club de tennis Mes dels Frares A, La Vila Padel, Espadel A, Protour A Centre Excursionista Eldense i Club de tennis Xàbia A buscaran el títol. La final està prevista per al diumenge a les 18 hores.

La primera femenina també es jugarà l’Elx. Ací Castelló Padel Sport, Som Padel, Club de padel Nova de Torrevieja, IPadel i Argentum Xàtiva són els candidats al títol autonòmic. El campió tindrà plaça per a competir pel títol nacional.

La resta de categories poden consultar-se en aquest enllaç.

Pel que respecta a l’autonòmic de menors de PadelCity, club que per primera vegada acull un torneig d’aquestes característiques, cal destacar la gran inscripció i la presència de la majoria dels menors més destacats del nostre territori. Del seu desenvolupament anirem informant al llarg del cap de setmana en les nostres xarxes socials i dimarts que ve publicarem l’habitual vídeo resum i la galeria fotogràfica de l’esdeveniment.