Demà s’inicia el Campionat d’Espanya de menors, preambul del Mundial de Castelló

Ja està tot preparat en les instal·lacions del Club Esportiu Natació Inacua de Màlaga per a la celebració del XXXIII Campionat d’Espanya de menors. Del 2 al 8 de setembre, els millors jugadors en edat benjamí. aleví, infantil, cadet i júnior, lluitaran per un dels títols més prestigiosos del pàdel espanyol.

La participació en el torneig és destacada, amb 768 parelles inscrites de totes les edats, la qual cosa suposa la segona xifra més alta de la història, just per darrere d’Alacant 2018.

I un any més, els jugadors amb llicència de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana tornen a destacar, sent el quart territori nacional amb més inscrits, per darrere de l’organitzadora, Andalusia, Madrid i Catalunya.

Després de la inoblidable edició de l’estiu passat en terres alacantines, en la qual Edu Alonso i Álex Arroyo es van proclamar campions júnior sent la punta d’un iceberg en el qual van destacar jugador@s com David Martínez, Daniela Valiente, Mario Ortega, Leyre *arner i Diana Toledo.

És el preàmbul del Campionat de món Castelló 2019 que se celebrarà el mes vinent d’Octubre i que ja ha aconseguit el rècord històric de seleccions nacionals participants. Per cert que cinc dels nostres representants, a més de Edu i Álex, Marina Martínez Lobo, Raúl Peralta i, dins del grup d’entrenadors, Idoia Martín, van estar aquesta setmana treballant a Madrid per a preparar la cita castellonenca.

Des de la nostra Federació desitgem la millor de les fortunes a tots nuestr@s representants en el Campionat d’Espanya del qual anirem informant al llarg de tota la setmana en les nostres xarxes socials.