Demà comença el XIV Campionat absolut de la Comunitat Valenciana

PadelPoint La Nucia espera als nostres millors jugadors per a començar a disputar demà divendres una nova edició del Campionat absolut de pàdel de la Comunitat Valenciana.

En primera categoria, amb l’absència de Javi Rico, qui demà disputarà els quarts de final del WPT Santander Open, el quadre masculí ens presenta al millor elenc possible. Tamara Icardo també ha signat hui, brillantment, el seu accés a l’antepenúltima ronda de la prova càntabra.

El vigent campió, Christian Fuster, defensarà el títol de 2020 al costat de Salva Oria. Però la lluita serà sense quarter. Juanlu Esbrí i Miki Solbes són segons caps de sèrie en el nostre absolut i JJ Matea i Mario Ortega, tercers preclassificats. Però compte amb les parelles que apareixen emboscades en el quadre final: Josete Rico i Ramiro Moyano, els qui hui mateix han perdut en huitens del WPT de Santander davant Lebrón i Galà; Edu Alonso i Álex Arroyo, després del seu retorn a les pistes de la setmana passada, victòria inclosa, en el Plata de Castalia; o Christian Gutiérrez i Matías Nicoletti. Tot un luxe.

Entre les dones, Anna Cortiles i Jessica Castelló buscaran reeditar l’èxit de l’any passat mentre que Tamara Icardo busca el seu sisé autonòmic al costat d’Arantxa Soriano. Ambdues estan signant una temporada esplèndida. Al costat d’elles, Ksenia Sharifova i Marina Martínez, finalistes en Sanvi i Iris Donate i Cristina Musial completen el ram de favorites en un quadre replet de joveníssimes jugadores.

Demà comença el torneig i diumenge que ve, des de les 10 del matí viurem per streaming, en directe, les emocionants semifinals d’aquest XIV Campionat autonòmic absolut de primera categoria en PadelPoint La Nucia.