Decidits els partits que oferirem demà en directe des de Camp Bixquert

Demà diumenge, des de les 10 del matí, traslladarem les nostres cambres fins al Club de Camp Bixquert per a oferir la jornada final de l’últim torneig de l’any pertanyent al circuit Or autonòmic.

En primer lloc veurem a la gran sorpresa del quadre femení. Les joves de tot just 15 anys Diana Toledo i Lucía Peralta han accedit a les semifinals per primera vegada en les seues carreres i s’enfrontaran a Marina Martínez Lobo, amb tot just 18 anys i a l’utielana Arantxa Soriano, que està jugant la millor temporada de la seua carrera.

L’altra semifinal serà una repetició de la disputada fa unes setmanes a Benicàssim en la qual Ksenia Sharifova i Estela Francés van superar a Cristina Musial i Iris Donate. Veurem què ocorre demà.

A continuació entraran en la pista central de Camp Bixquert Miki Solbes i Juanlu Esbrí per a enfrontar-se a Christian Ramos i Fede Mouriño. En paral·lel es jugaran l’altra plaça en la final de la vesprada Mario Ortega i JJ Matea davant els joveníssims Adrián Rodríguez i Javi Navarro.

I ja en la jornada de vesprada, des de les 17 hores, veurem, també en directe, les últimes finals prèvies al màster de final de temporada.