Decidides les parelles que lluitaràn al màster 2019

Els triats, les millors pales de llarg a llarg de la temporada, tenen davant sí el repte final del curs: Convertir-se en mestres del pàdel valencià.

La jugadora que encapçala el nostre rànquing, en el seu primer any amb llicència FPCV, Anna Cortiles, formarà la seua parella habitual al costat de Jessica Castelló. Partiran com a primers caps de sèrie enfront de Tamara Icardo, tercera jugadora individual, qui lluitarà per revalidar el títol al costat de Celeste Paz.

Arantxa Soriano i Aída González seran terceres preclasificadas just per davant de Miriam Sánchez i Noemí Ollero. Cristina Musial i Maite De la Mata compaginaran joventut i experiència mentre que la suïssa Anouk Faure viurà el seu primer màster al costat d’Iris Donate. Finalment, Gala León i Estela Francés a més de Natalia Rodríguez i Bàrbara Mingotes, també tenen el premi a la seua excel·lent temporada disputant el màster en Blupadel Alacant.

En categoria masculina, Christian Fuster tractarà de revalidar el títol de mestre del pàdel valencià i ho farà al costat de Miki Solbes. Josete Rico, líder del nostre rànquing, tractarà de recuperar el ceptre al costat de Salva Oria.

Els alacantins Juanmi Such i Javier Palasí tractaran d’aprofitar el seu gran estat de forma mentre que els finalistes de 2018, Edu Alonso i Álex Arroyo tornaran a jugar junts el nostre màster.

Mario Cerezo i Christian Ramos; Fede Mouriño i Javier Puerto; Juanlu Esbrí, en el seu primer màster absolut, i Diego López de Mota; l’incombustible Nacho González i Jaume Roig tanquen la nòmina de jugadors que disputaran la setmana vinent el prestigiós màster de pàdel de la Comunitat Valenciana.