Crònica dels jugadors valencians al WPT Valladolid Màster

S’està disputant el tercer Màster de la temporada, aquesta vegada a Valladolid, i des del dissabte alguns dels nostres jugadors han disputat les rondes prèvies del torneig.
En el quadre masculí, 5 parelles van començar la seua marxa en PrePrevia, de les quals només Sergio Icardo amb el madrileny Raúl Diaz aconseguint. Aquesta vegada, no van tindre la mateixa sort Gonzalo Pérez, Edu Alonso, Mario Cerezo, Juanmi Such i Alex Tasa.en la Fase Prèvia Sergio Icardo va tornar a guanyar un duro partit que es va definir en el tercer set davant la dupla catalana Mercadal-Quilez. Ja en la jornada matutina del dilluns Icardo no va poder amb Muñoz-Fernández, cedint per 2/6 6/7. En el mateix torn debutava Alex Arroyo amb Marcello Jardim, no podent sumar la victòria davant el binomi format per Britos i Zaratiegui en un duel que es va decidir en el tercer set.en aquesta segona ronda de prèvia vam tindre duel valencià: Fuster-Yribarren vs Oria-Sánchez. En un partit igualadissim en el qual Fuster i Borja van tindre fins a 4 boles de partit, Salva Oria i Joseda van saber patir per a alçar-se amb una important victòria per a ells. Ja en passada a quadre no van poder aconseguir el seu objectiu en perdre contra Andrés Britos i Iñigo Zaratiegui. Aris Patiniotis també es va quedar a les portes del quadre final, caient per 5/7 i 6/7 davant Matias Marina i Momo González.
Ja en quadre final, debutaven en el primer torn del dimarts Matias Nicoletti i Josete Rico amb els seus respectius companys. Josete i Víctor van veure com Campagnolo i Bergamini li remuntaven un partit que semblava encarrilat després de guanyar el primer set i començar amb break d’avantatge en el segon set. Finalment van cedir per un marcador de 76 36 46. Nicoletti, que aquesta vegada formava equip amb Chico Gomes, van poder posar les taules en el marcador després de guanyar el segon set, però un break matiner a l’inici del tercer set va acabar sent definitiu.

En categoria femenina Arantxa Soriano va aconseguir guanyar dos partits i es va classificar per a la ronda Prèvia. En aquesta ronda li esperaven les alacantines Castelló-Cortiles, que es van imposar a Arantxa i María Navarro per 63 63. També Marina Martínez Lobo va començar la seua marxa amb victòria des de la ronda Prèvia amb victòria al costat de la seua companya Alicia Seijas i demà lluitarà per fer el seu primer quadre de l’any. No obstant això, Estela Francés i Celeste Paz no van trobar el seu acomodament en una pista molt ràpida i van cedir davant les joves Sofia Saiz i Lorena Rufo.
Per a la jornada del dimecres tenim el següent menú al Valladolid Màster:

A les 10:00h de hui dimecres, Anna Cortiles i Jessica Castelló i Marina Martínez Lobo i Alicia Seijas, han vençut i per tant accedeixen al quadre final.

– En el segon torn del matí Javi Rico i Coki Nieto, no han pogut véncer en el seu partit de 1/16avos de final.

– 17.00 Miki Solbes i Germán Tamame, 1/16ns de final.

– 19.00 Tamara Icardo i Sandra Hernández, 1/16ns de final

Molta sort a tots!