Convocatòria de la selecció valenciana per al XV Campionat d’Espanya

Els seleccionadors de la Comunitat Valenciana, Sonsoles Hurtado, Fran Plaza i Óscar Ruíz han donat a conéixer la llista de jugadors convocats per al XV Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques absolutes. que se celebrarà el primer cap de setmana d’Octubre a La Corunya.

La selecció femenina està composta per les següents jugadores: Lorena Figueres, Gal·la León, Cynthia Pérez, Tamara Icardo, Jessica Castelló, Anna Cortiles, Estela Francés, Iris Donate, Cristina Musial, Noemí Ollero, Aída González i Arantxa Soriano al costat de les joves Marina Martínez i Ksenya Sherifova, qui debuta amb la nostra selecció.

En categoria masculina estan convocats Javi Rico, Josete Rico, Matías Nicoletti, JJ Matea, Miki Solbes, Christian Fuster i els joves, en la seua majoria debutants, Adrián Rodríguez, Jorge Martínez, Mario Ortega, Javi Puerto, Álex Arroyo, Edu Alonso, Javi Navarro i Juanlu Esbrí.

Tot això sota la direcció tècnica de Javi Sánchez.

La selecció femenina debutarà en el Campionat d’Espanya el divendres 1 d’octubre per a enfrontar-se en quarts de final als primers caps de sèrie, la selecció basca, mentre que en categoria masculina la primera ronda serà davant el combinat càntabre, quarts preclassificats del torneig.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem agrair el compromís de tots els jugadors seleccionats.