Confirmat el World Padel Tour València Open 2020

Prenguen nota perquè el cabal de notícies que llegiran en aquesta publicació és certament important.

La primera d’elles és que l’organització de World Padel Tour ha confirmat que entre el 30 d’agost i el 6 de setembre es disputarà el València Open 2020. La pista central, com en anys anteriors, s’instal·larà en el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís.

Serà la primera prova que es dispute fora de Madrid en el retorn de la competició mundial després del confinament, i es farà, també per primera vegada en la temporada, amb públic en les graderies, això sí, complint de manera escrupolosa i rigorosa els mandats d’aforament i seguretat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

La importància de l’esdeveniment fa que, just la setmana anterior, és a dir, entre el 24 i el 30 d’agost, la nostra Federació redoble l’atenció en el torneig del circuit Or autonòmic que està previst disputar-se en Family Sport Center de Beniparrell, que es converteix en una preparació per al WPT València Open de màxim nivell.

A més, aquest torneig Or ha sigut inclòs en el programa Impuls de la Federació espanyola de pàdel, per la qual cosa repartirà 8.500 euros en premis.

D’aquesta forma, la disputa de manera consecutiva de l’Or de Family i de la prova de València de World Padel Tour converteix el final d’agost i l’inici de setembre en la quinzena més important, fins ara, de 2020 per al pàdel de la Comunitat Valenciana.