Confirmat el calendari oficial per als pròxims cinc mesos de competició

La junta directiva de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana va aprovar aquesta setmana el calendari per als últims cinc mesos d’enguany.

Com sempre, coordinant els nostres tornejos amb els de World Padel Tour i la Federació espanyola de pàdel, recorrerem el nostre territori de nord a sud perquè tots els jugadors federats puguen gaudir siga com siga la seua edat o el seu nivell.

El nostre circuit Or farà parades en Family Sport Center de Beniparrell, amb un gran torneig que s’inclou en el programa Impuls FEP; en el Club 79 de Benicàssim; tornarà després de l’absència de l’any passat al Club *Orcellis d’Orihuela; disputarem en Torneig en Ecomm Padel i tancarem amb el *FIP Star de Life Padel Elx.

A més, les dates definitives de les proves dels nostres circuits Plata i Bronze les pots consultar en aquest enllaç.

Per descomptat, els nostres menors continuaran gaudint de tornejos provincials i autonòmics i de la preparació per al segon cicle TyC de Ciudad Real i per al premium de Salamanca.

Com a cites destacades, marcades en roig en el calendari tenim el Campionat absolut per parelles, previst per a la tercera setmana d’Octubre, que torna a PadelPoint La Nucia; la fase final del Campionat autonòmic de clubs absoluta, a disputar en PadelCity Massanassa a mitjan Setembre; i, per descomptat, el màster de final de temporada, que tornarà a unir a jugadors de totes les categories, i també als nostres menors.

Al costat de tot això, el circuit El Corte Inglés de pàdel popular, que es disputa a la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, està batent rècords de participació i el circuit de veterans, amb proves previstes tant a Alacant com a Castelló i el Campionat autonòmic tant per parelles com per equips.