Competició federada a tots els racons de la Comunitat

Novembre conclou amb una nova cita per als nostres menors, en aquest cas en Padelclub Alicante Indoor, mentre que el circuit Plata es divideix en tres per a oferir competició federada en Padel Premium Alacant, 7 Padel València i Padel En Cubierto Onda (Castelló).

El torneig provincial de menors alacantí reuneix menors en edat benjamí, aleví i infantil. Des de les 15.30 de hui tots els jugadors inscrits tornaran a gaudir de la nostra competició federada.

En categoria absoluta destaca la presència de joves tan talentosos com ara Álex Arroyo, Javi Navarro o Juanlu Esbrí en el quadre final de primera categoria de Padel En Cubierto, torneig de 20*; la presència del torneig 18 * a la ciutat de València, concretament en 7 Padel, amb quadres de categories mixta i femenina; i les 101 parelles inscrites en totes les categories per al torneig de Padelclub Alicante Indoor.

Tot això mentre ja comencen a inscriure’s les primeres parelles per al màster de final de temporada que posarà colofó a aquest magnífic curs.