Comencen els classificatoris per al TyC Premium de Salamanca

Després de la celebració del Campionat d’Espanya per equips cadets el passat cap de setmana a Castelló, aquest cap de setmana es disputa en Sanvi Padel (Sant Vicent del Raspeig, Alacant) el torneig classificatori autonòmic per al TyC Premium 1 que se celebrarà a la fi d’abril a Salamanca.

Per primera vegada aquesta temporada veurem competir per parelles als millors menors de la Comunitat Valenciana buscant plaça per al prestigiós torneig nacional atès que continua prohibida la disputa de tornejos autonòmics.

Les categories femenines disputen aquest classificatori amb les alevins Leyre Montañez i María Arteaga com a favorites, igual que Natalia Céspedes i Kaori Peco entre les infantils, Lucía Fernández i Candela Lucendo entre les cadets i Claudia Del Coso i Carla Tornero entre les júniors.

Entre els benjamins masculins Marcos Bolumar i Nicolás Sapena parteixen com a favorits; Aaron García i Gonzalo Izquierdo ho fan entre els alevins; Pablo Barcelona i Jorge Abad tenen el millor rànquing entre els infantils; Raúl Peralta i Alvaro Montiel parteixen com a primers caps de sèrie cadets i, finalment, Luis Del Pou i David Monferrer buscaran fer valdre la seua privilegiada posició per a véncer entre els júniors.

145 parelles s’han inscrit en aquest torneig classificatori autonòmic de Sanvi Pàdel que atorga places per al TyC Premium 1 de Salamanca.