Comencen dues setmanes frenètiques de pàdel

Ja està en marxa la quinzena de major activitat en les pistes de pàdel amb la celebració, de forma solapada, de l’Or de Family, el WPT València Open i la fase final nacional de les lligues per equips.

Per parts, ahir es van disputar els primers partits corresponents a la prèvia de tercera categoria en el torneig pertanyent al circuit Or FPCV en Family Sport Center. Fins al dijous no començaran els primers partits en les rondes prèvies de les primeres categories tant femenina com masculina amb quadres senzillament espectaculars i que oferiran enfrontaments de gran igualtat en rondes primerenques.

L’Estrela Damm València Open 2020 tanca hui les seues inscripcions i, per tant, en breu coneixerem els aparellaments tant de la ronda preprèvia com de la prèvia que començaran diumenge que ve, també en Family, coincidint amb les finals del nostre Or.

I aquestes mateixes pistes seran l’escenari, per segon any consecutiu, de la fase final nacional de les lligues per equips. Els millors conjunts del pàdel amateur d’Espanya se citen per a disputar el títol. Rebrem amb els braços oberts als representants de la Federació de pàdel del Principat d’Astúries, la Federació De Melilla de pàdel, la Federació de pàdel de Castella-la Manxa, la Federació Càntabra de pàdel, la Federació Gallega de pàdel, la Federació de pàdel de Ceuta, la Federació Catalana de pàdel, la Federació de pàdel dels Illes Balears i la Federació de pàdel de la Regió de Múrcia.

Un Or amb els millors quadres de l’any en primera, el primer torneig World Padel Tour amb públic des del desconfinament i el nacional per equips, tot això en el nostre territori, atorguen a aquests quinze dies la qualificació de magnífics.