Comença la tecnificació 2020, el cicle 2 i “Menudo Pàdel”

Aquest cap de setmana padeler fixarem les nostres mirades, una vegada més, en els nostres menors. Encara que la setmana vinent els donarem més detalls sobre la planificació del treball de tecnificació per als joves més destacats, aquest pròxim dissabte estan citats en Bergamonte per a l’inici del curs.

D’altra banda, i dins de la faceta d’iniciació, tots aquells pares amb xiquets xicotets han tingut l’oportunitat d’inscriure’ls, un any més, en «Quin pàdel», activitat destinada als més joves, entre 3 i 10 anys, i que té cita aquest dissabte a Castelló Pàdel Sport, en Raval Universitari.

La tercera cita de menors, classificatòria per al cicle 2, la tenim en el Club Atlètic Montemar. Sota l’organització de l’acadèmia de Pitu Losada, tindrem en joc el passe a la segona cita del calendari del pàdel nacional.

Juntament amb els menors, està gravada en or la data d’aquest pròxim cap de setmana perquè comença una de les apostes de la nostra federació, el circuit de veterans, que té la seua primera prova en Flow Padel, Paterna. Una oportunitat immillorable per a estabilitzar la competició de veterans, que servisca, a més, com a preparació per al Campionat d’Espanya de l’especialitat.

Pel que respecta a les categories sènior, després de l’inici de World Padel Tour, els nostres jugadors tenen cita doble, totes dues corresponents al circuit Plata provincial. D’una banda el torneig 20*en PeriEsport, Castelló, i per una altra, el torneig 18* en Padel Premium, Alacant.

Finalment, en aquest cap de setmana en el qual se celebra el Dia internacional de la dona, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, ha contribuït a l’exposició fotogràfica oberta en el Centre del Carme Cultura Contemporània, organitzat per CONFEDECOM, en el qual poden veure’t 44 fotografies de les esportistes més destacades de les diferents federacions esportives del nostre territori. Entre elles està la millor jugadora de la nostra història, Lorena Figueres. Estarà oberta fins al dia 12 de març.