Comença el World Padel Tour per a l’armada valenciana

Un total de 109 dies han passat des que la pilota va deixar de botar en l’última prova de l’any. El Màster Final de Menorca coronava als mestres i mestres del tan complicat 2020.
Hui es dona per conclosa una llarga pretemporada, carregada de molta faena per als nostres jugadors, que van combinar entrenaments i tornejos preparatoris amb l’objectiu d’afinar la seua posada a punt de cara al començament del millor circuit del món, el *World Pàdel Tour.
I sí, l’Adeslas Madrid Open ja és una realitat. Hui, per fi, es tancava el termini d’inscripció i podíem confirmar les duples que formaran equip enguany i la seua posició de rànquing de cara a l’esperat sorteig.

Els primers quadres masculí i femení de 2021 eixien a principis de la vesprada. Un total de 18 jugadors en el quadre masculí i 10 jugadores en el femení, representaran al pàdel valencià a Madrid.
El diumenge dia 4 d’abril, començarà la preprèvia de la qual parteixen 12 dels nostres jugadors, destacant Edu Alonso i el seu company Jesús Moya, finalistes en dos tornejos ja enguany, com a caps de sèrie nº3 de la fase.
En la ronda prèvia esperen Salva Oria, que enguany forma binomi amb l’andalús Rafa Méndez, i el viler MIki Solbes que uneix les seues forces amb el nascut a Iecla, Ricky Martínez.
El dimecres debutaran els nostres jugadors més ben classificats. Josete Rico i Ramiro Moyano hauran de veure’s les cares davant els caps de sèrie nº7, Franco Stupaczuk i Alejandro Ruíz. Sens dubte, un partit amb molta expectació per veure el nivell i l’acoble de totes dues parelles de nova formació.
A més, hi haurà duel valencià en el cim, el *nº1 del rànquing valencià, Christian Fuster, qui repeteix amb Gonzalo Rubio, s’enfrontarà a Javi Rico, núm. 20 del rànquing *WPT, debutant aquesta temporada amb nou soci, Momo González. La parella guanyadora d’aquest enfrontament, es mesurarà en 1/8 de final amb Fernando Belasteguin i Sanyo Gutiérrez, segons preclassificats i una de les grans sensacions per a enguany.
D’altra banda, Cristina Musial, Gal·la León, Andrea Pérez i Estela Francés, qui parteix com a segona favorita de la fase juntament amb la seua companya uruguaiana Isabel Alaga, debutaran dilluns en preprèvia.
En la ronda prèvia començaran la seua marxa Marina Martínez amb Sofía Saiz, Arantxa Soriano amb Patricia Martínez i Celeste Paz amb Sara Ruíz, caps de sèrie nº2 de la Prèvia. Tres parelles amb representació valenciana que lluitaran per una plaça en el quadre final.
En quadre final esperen Tamara Icardo, Anna Cortiles i Jessica Castelló. Icardo, que inicia un il·lusionant projecte juntament amb Delfina Brea, jugarà contra una ex companya com és Nela Brito, i Nicole Traviesa.
Anna Cortiles i Ana Fernández tenen un dur escull en primera ronda. Es creuen contra els caps de sèrie 7, Eli Amatriain i Sofía Araujo. Les guanyadores d’aquesta trobada s’enfrontaran a les guanyadores del Icardo/Brea i Brito/Entremaliada.
Finalment, Jessica Castelló i Alix Collombon s’enfrontaran a Tast Tenorio i Julieta Bidahorria per un lloc en els 1/8 de final. Esperen en el següent creue les quartes favorites: Bea González i Lucía Sainz.
Des de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana volem desitjar molta sort als nostres jugadors.

La següent cita del calendari World Padel Tour serà l’Alacant Open.