Comença el circuit Plata FPCV 2021

Mirant al cel per la previsió de pluja per a aquests dies del pont de Sant Josep es posa en marxa el circuit Plata FPCV 2021.

I ho fa en Sportclub Alacant. Amb més de 250 jugadors inscrits i una primera categoria masculina amb pales tan reconegudes com les de Laurent Motoisy, Óscar Vázquez, Javi Palasí o Mario Cerezo, per fi el pàdel federat torna a la província d’Alacant després de més de dos mesos d’absència.

El diumenge a la vesprada es disputaran les finals mentre que, en paral·lel, veurem els primers partits del XX Trofeu Magdalena en les pistes de Padel Peri Sport, a Castelló, que avança el seu inici perquè els prop de 300 jugadors inscrits puguen complir amb la normativa vigent i estar en els seus domicilis abans del toc de queda.

D’aquesta manera comença un dels nostres circuits de major acceptació entre els jugadors federats.

L’Or d’Ecomm Pàdel, les finals del qual es disputaran el diumenge 28 i que comptaran amb streaming en directe, també avança al dissabte 20 l’inici dels partits perquè, malgrat que encara no s’ha tancat la inscripció, ja s’acosten a 500 els jugadors que han confirmat la seua participació en aquest clàssic del nostre circuit Or.

Encara sense competició de menors, sense el circuit El Corte Inglés, i sense poder arrancar el circuit Bronze, el pàdel federat valencià es va posant al dia amb la disputa d’alguns prestigiosos tornejos per tot el nostre territori.