Comença agost amb un cap de setmana ple de calor i bon pàdel

El mes d’agost comença amb grans emocions a Paterna, Calp, Sant Gabriel, Castelló i Pozuelo de Alarcón.

Fora de la nostra Comunitat, estarem atents a les 19.15 de hui, al club La Finca de Pozuelo (Madrid) on es disputa la final del Campionat d’Espanya sub23 amb presència valenciana. Javi Rico i «Coki» Nieto, actuals campions nacionals absoluts, es veuran les cares amb Da Cunha i González, per a intentar augmentar, a la seua espectacular llista de victòries.

Ja en el nostre territori, la cita de menors la tenim en el club de camp K7 de Paterna (València) amb la disputa de l’autonòmic Ene Sport. Una nova oportunitat de veure l’evolució dels nostres jugadors més xicotets en aquesta fase de la temporada.

El nostre circuit plata té cita en Jubelama (Castelló), en un torneig especial per a Juanlu Esbrí, campió de l’Or de Teulada/Moraira, qui juga a casa i tractarà de demostrar que les bones sensacions transmeses en La Marina, tenen continuïtat.

La cita és doble en el nostre circuit bronze. D’una banda, en el club de tennis Calpe veurem en acció a jugadors de segones categories tant masculina femenina i a la tercera mixta. I per un altre, en el Area club Padel Gym de Sant Gabriel (Alacant), amb una excel·lent inscripció i uns quadres molt interessants, veurem l’última cita d’aquest nou cap de setmana de pàdel federat.

Estarem atents als pronòstics meteorològics, amb la calor habitual en aquestes dates de l’any previst, per si fora necessari realitzar algun moviment en els horaris previstos dels partits, que serien convenientment informats.