Christian Fuster va sorprendre en la cinquena tecnificació del confinament

Per cinquena setmana, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha convocat a tots menors pertanyents al grup de tecnificació per a continuar amb la seua preparació de cara al retorn a les pistes.

En aquesta oportunitat, el nostre líder del rànquing masculí, Christian Fuster, va voler compartir amb els més joves les seues experiències al llarg de les huit setmanes que portem de confinament i els seus pensaments davant els futurs reptes.

El director esportiu FPCV, Javi Sánchez, va fer un ample repàs a tot allò que no hem d’oblidar quan tinguem l’autorització per a tornar a trepitjar la moqueta. Jugar un contra un, començar amb pilotejos curts, recuperar un «timing» correcte després de tant de temps sense jugar i regular el volum d’entrenaments inicials són alguns dels conceptes importants.

A partir d’ací, Sánchez va aprofundir en les següents sessions de treball en pista. Volees, safates, paral·lel o croat van ser paraules molt utilitzades i consensuades amb Ricard Miralles, el nostre preparador físic, que va afegir noves idees per a aquesta nova realitat: evitar contagis és el primer punt per a resguardar el nostre físic i començar la seua preparació per al retorn a l’activitat.

Per a Miralles, estructurar els nous entrenaments ens porta a pensar en algunes rutines que, en plena competició, deixem per sabudes. Evitar plecs en els calcetins, utilitzar les sabatilles noves en algun passeig previ abans d’estrenar-les en la pista, canviar sovint els grips, i, sobretot, dimensionar els entrenaments a la condició física a cada moment.

En una exhaustiva explicació, els nostres joves de tecnificació van poder prendre nota d’alguns consells per al retorn a les pistes.

Alguns d’aquests joves, segons la seua zona de residència, podran, des de demà, tornar a entrenar-se, sempre un contra un, en pistes a l’aire lliure mentre que uns altres, sobretot els residents en grans nuclis poblacionals, hauran d’esperar alguns dies més per a l’esperat retorn als entrenaments.