Christian Fuster, lider del rànquing autonòmic, bat tots es rècords

A penes s’ha iniciat la temporada 2020 en el pàdel valencià i ja destaca per damunt de la resta la figura de Christian Fuster.

El jugador nascut a la Vila-joiosa fa 30 anys està signant la millor ratxa de la seua vida esportiva. 6 títols consecutius. 29 partits guanyats de forma continuada. Dos mesos sense cap derrota.

Va decidir afinar els seus entrenaments i cuidar de manera escrupolosa la seua alimentació, qüestió de la qual donen bona fe els seus pares, els qui li acompanyen als tornejos sempre que poden donant mostres permanents d’exquisida amabilitat i correcció. Ha perdut un quilo de pes respecte a 2019. Ha convertit el seu cos en una màquina perfecta. Té la precisió de la maquinària d’un rellotge suís.

Des del 10 de novembre de 2019, en Life Padel Elx, quan, al costat de Denis Perino, es va veure superat en la semifinal del FIP Star per Coello i Zaratiegui no ha perdut cap partit. 29 victòries i 0 derrotes.

6 títols consecutius per a l’alacantí: el FIP Star de Rijswijk, el màster autonòmic i el provincial d’Alacant, al costat de Miki Solbes, el FIP Star de Borriana al costat de Perino, l’Or de Padelclub, fent dupla amb Javi Rico, i el FIP Star de Bari.

A tot just 10 dies de l’inici de World Padel Tour, Christian Fuster està cridat a ser una de les grans revelacions de la temporada del pàdel professional. Després d’aconseguir arrapar una bona quantitat de punts en els tornejos FIP, ara té com a objectiu continuar la seua bona aliança amb l’argentí Denis Perino i aconseguir una plaça perenne en els quadres finals WPT per a, des d’ací, amenaçar les rondes finals. La seua final d’any i principi de 2020 han sigut un escàndol. Ara, que la sort li acompanye.