Christian Fuster brilla amb lum pròpia a Borriana

Amb la disputa del torneig FIP Star de Borriana, es va obrir la temporada internacional de pàdel de manera oficial. I no ho va poder fer amb major fortuna per a un dels nostres jugadors, l’alacantí Christian Fuster, qui va alçar el títol de campió.

Ha sigut una setmana redona per a Fuster, qui, amb la seua victòria el passat cap de setmana en el màster provincial d’Alacant, va recuperar la primera plaça del rànquing autonòmic, i a penes uns dies més tard, sumava el segon títol internacional del seu currículum. La seua connexió amb Denis Perino ha sigut excel·lent.

El camí cap al títol en Espadel Borriana, basat en la concentració i la velocitat, va començar amb la victòria en quarts de final davant Peter Alonso-Martínez i Joseda Sánchez. Pots veure la nostra retransmissió de la jornada del dissabte en aquest enllaç.

En semifinals es van desfer amb aparent senzillesa dels andalusos José Carlos Gaspar i Miguel Benítez. I en la gran final d’aquest FIP Star castellonenc, van superar a Xisco Gil i Sergio Alba en una trobada èpica. Del millor que hem vist durant molt de temps. Pots tornar a veure la final ací.

Un gran cap de setmana per a Christian Fuster, qui va ser la punta de llança del pàdel valencià que va estar a gran altura en aquest inici de curs. Alex Arroyo i Salva Oria van protagonitzar un gran torneig aconseguint les semifinals. Dos tiebreaks els van separar de l’últim partit d’aquest FIP Star.

D’entre les xiques, pot qualificar-se com a important l’actuació d’Anna Cortiles i Jessica Castelló, els qui van arribar a semifinals per a veure’s superades per un doble 6/4 davant les campiones, Virginia Riera i Sofía Araújo.

I, per descomptat, també cal destacar a Miki Solbes, qui, fent parella amb Javier Redondo, va arribar fins als quarts de final del torneig.

Un torneig excel·lent, el viscut en Espadel Borriana, amb victòria per a un Christian Fuster en una final inoblidable, que ha començat la temporada com un autèntic tir, i que, després de confirmar que el mateix Denis Perino serà el seu company en World Padel Tour, sumen 80 punts en aquest FIP Star que els serviran de gran ajuda de cara a l’inici del circuit professional.