Celebrem el dia del «teletreball» amb Alejandra Salazar i Andrea Ferrandis


Feliç dia internacional dels treballadors a tots els nostres federats. Més encara en aquestes circumstàncies de confinament que estem vivint i que ens obliga a molts al teletreball.

Per a celebrar-ho, hem viscut la quarta jornada de tecnificació virtual amb els nostres menors que ha comptat amb la presència sorpresa d’Alejandra Salazar, actual número 3 del pàdel mundial, però que en dues ocasions ha arribat a liderar el rànquing planetari. La jugadora madrilenya ens ha comptat com està vivint l’actual situació d’excepcionalitat i ha compartit algunes de les seues anècdotes.

No obstant això, el cos principal d’aquesta tecnificació ha contingut elements relacionats amb l’alimentació dels jugadors de pàdel posant l’accent principalment a cobrir les necessitats de nutrients que ens ajuden a enfortir el nostre sistema immunològic.

Hem escoltat a la nostra nutricionista, Andrea Ferrandis, recomanar-nos com ha de ser l’alimentació diària, la ingesta correcta i equilibrada de proteïnes, greixos i carbohidrats a més de mostrar-nos una llista de nutrients que hem d’evitar per a recuperar, com més prompte millor, la condició física correcta per al retorn a la competició.

Agraïnt tant a Ale Salazar, a qui desitgem els majors èxits, com a Andrea Ferrandis, la seua presència amb els nostres menors en aquesta nova teletecnificació, des de la nostra federació continuem treballant per a preparar a aquest grup de joves de cara al retorn a la pistes de pàdel.