Castelló i Benicàssim tanquen el millor mundial de la història

Va ser un lliurament de trofeus espectacular. Més de 1.000 persones envoltant la pista central del Club 79 de Benicàssim. Un *podium com l’ocasió requeria. Un riu de somriures, emocions, alegries anaven desfilant al costat de les autoritats per a rebre els seus reconeixements. Joves de 12 i 18 anys havien passat una setmana de complicitat amb esportistes d’altres nacionalitats, competint dins de la pista i convivint fora d’ella.

Un *jóven del Japó cridava l’atenció en gran manera. La competitivitat de cada selecció era elogiada per tots els presents al llarg d’aquesta setmana i escaig. El rècord de seleccions participants ja estava batut des de la inscripció. Més de 500 parelles participant garantien l’èxit des del moment en el qual els avions començaven a aterrar al costat de les joves promeses del pàdel. Els pàrquings de tots els clubs en els quals s’ha disputat el torneig estaven replets. Els jutges-àrbitres aconseguien, dia rere dia, que la puntualitat vencera als retards.

Somriures i llàgrimes. Alegries i decepcions. Participar ja era objectiu compliment per a molts. Guanyar, convertir-se en campions del món tant per parelles com per parelles nacionals com per seleccions ha sigut una alegria desbordada. Milions de records s’amuntegaran en la memòria de tots els que vam estar allí. El XII Campionat del món de pàdel serà inoblidable. Per a tots. Ha sigut el millor de la història. Per dades objectives i per la seua realitat subjectiva. Sense noms propis. El quadre de campions està en les xarxes socials. Tots els participants tenen el mateix mèrit. Haver compartit amb ells: suecs, holandesos, estatunidencs, uruguaians, tailandesos, argentins. És igual la seua nacionalitat. La pala ens ha unit a tots. Castelló i Benicàssim queden inscrites amb lletres d’or en la història del pàdel mundial.