Carlos Cuenca aconsegueix en seu primer Or, al costat de Josete Rico mentre la parella Cortiles-Castelló es consolida

La huitena prova del circuit Or autonòmic 2019 disputada a Teulada-Moraira va servir per a inscriure el nom de Carlos Cuenca, per primera vegada, entre els triomfadors.

La seua aliança amb Josete Rico li va valdre per a superar en la final a Javi Rico i Miguel Ángel Solbes, que van formar una inhabitual parella de jugadors esquerrans.

En un partit, que pots tornar a veure en aquest enllaç, equilibrat, en el qual a penes una distracció de Miki i Javi en el desé joc del primer set i un gran tiebreak de Carlos i Josete van decantar la balança en favor del major dels Ric i de Carlos Cuenca, per un marcador final de 6/4 7/6.

En el quadre femení, l’infortuni va impedir que poguérem gaudir d’una final del nivell del talent de les jugadores. Després d’un inici senzillament perfecte d’Anna Cortiles i Jessica Castelló, la reacció de Marina Martínez Lobo i Celeste Paz no es va fer esperar. Van igualar la contesa fins que una inesperada relliscada va fer que el turmell de Celeste es girara i impedira a la fenomenal jugadora mostrar la seua habitual mobilitat, motiu pel qual va haver d’abandonar el partit.

D’aquesta forma, Anna i Jessica continuen sumant títols i experiències, ja que, a més de guanyar un nou Or van debutar com a comentaristes del nostre streaming, amb un nivell alt. Agraïm la seua col·laboració. I el compromís organitzatiu del club de Teulada-Moraira que va tornar a deixar ben alt el llistó.

La pròxima cita amb el circuit Or, dins de tres setmanes en PadelTron Arena Alacant, on tornarem a viure batalles èpiques en una de les millors pistes de la Comunitat Valenciana.