Campions del món!

Els valencians Tamara Icardo i Javi Rico continuen fent història. Hui s’han proclamat, formant part de la selecció espanyola, campions del món a Qatar.

Malgrat no participar en aquesta jornada final en la qual a penes s’han disputat 4 partits, la selecció femenina ha fet possible continuar amb la seua ratxa infinita d’entorxats mundials aconseguint la victòria davant l’Argentina per dos triomfs a zero. Alejandra Salazar i Gemma Triay primer i Ari Sánchez i Pauja Josemaría després, han aconseguit les victòries que han permés al combinat de Iciar Montes continuar en el cim del pàdel femení mundial.

En categoria masculina, Espanya torna a regnar. Des de 2010 el nostre pàdel no alçava la copa de campions del món i hui, amb la seua victòria davant l’Argentina, reprenen la senda dels campions. Alejandro Galán i Arturo Coello sumaven el primer punt i Juan Lebrón i Paquito Navarro, en un partit èpic, van aconseguir el segon i definitiu títol que van poder alçar els deixebles de Juanjo Gutiérrez.

En la fotografia veiem als dos representants de la selecció valenciana, Tamara Icardo i Javi Rico, al costat de Paloma Cerdà i Óscar Ruiz, jutges àrbitres de la nostra federació en aquest mundial de pàdel.