Calendari de tecnificació

Després de la publicació en el dia de hui del Diari oficial de la Generalitat Valenciana en el qual, segons decret del President es regula i flexibilitzen determinades restriccions, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, establides durant la declaració de l’estat d’alarma, en aplicació de la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, en el qual es confirma en tots els seus extrems la possibilitat tant d’entrenar com de competir en el pàdel, presentarem en les pròximes dates els nous calendaris.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana sempre ha tingut com a pilar bàsic en el nostre argumentari, el creixement dels menors. És per això que el primer calendari que vam mostrar és el de tecnificació. L’elit de les nostres pales més joves, tornen a ser convocades per a les habituals sessions de treball.

L’equip de tecnificació, encapçalat per Javi Sánchez, continua comptant amb l’inestimable suport de Ricard Miralles, en la preparació física, Andrea Ferrandis, per a nutrició, i Santiago López, especialista en psicologia esportiva. I, per descomptat, amb tots els seus altres components tècnics.

Així, els dissabtes 11 i 25 de juliol, 8 i 22 d’agost, 12 de setembre, 3 d’octubre, 7 i 21 de novembre i 12 de desembre, els jugadors en edat benjamí, aleví i infantil, seran convocats per a aquestes sessions de tecnificació en el Club de tennis i pàdel *Bergamonte, per a aquells que tenen la seua residència a les províncies de València i Castelló, i bé en Pàdel club Alacant *Indoor o Club Atlètic *Montemar per als residents a Alacant.

Els jugadors cadets i júniors, per part seua, treballaran els dijous 9 i 23 de juliol, 6 i 27 d’agost, 10 se setembre, 1 d’octubre, 5 i 19 de novembre i 10 de desembre alternant les seus de Family Sport Center i Life Pàdel Elx, però el grup treballarà sempre junt.

Després de les sessions inicials de tecnificació realitzades a principis de març, va arribar el confinament i les nostres sessions virtuals en les quals hem comptat amb la presència, entre altres, dels números 1 del pàdel mundial, Marta Marrero i Paquito Navarro, en les quals hem oferit consells per a aquestes dates tan complicades, planificant el retorn a les pistes.