Calendari complet del circuit Or autonòmic

Aquest és el calendari del circuit Or 2020.

A penes van poder disputar-se un parell de proves en l’inici d’enguany, el FIP Star de Borriana i el torneig de Padelclub Alacant Indoor. Després, el coronavirus va interrompre la nostra programació durant 148 dies. Pots recordar les semifinals, finals i millors punts d’aquests tornejos en aquest enllaç.

Serà el 6 de juliol quan el nostre circuit Or torne, i el farà en les pistes de Padel One Elx. Un torneig inèdit en el nostre circuit per a assaborir el retorn. A partir d’ací, el nostre habitual peregrinar pels millors clubs de la Comunitat Valenciana ens portarà fins al clàssic estiuenc alacantí de Teulada-Moraira, entre el 20 i el 26 de juliol i a València amb la disputa de l’Or de Family Sport Center, del 24 al 30 d’agost.

La tardor començarà per al nostre circuit Or a Castelló, concretament a Benicàssim, en les pistes del Club 79 que encara recorden el mundial de menors. Entre el 5 i l’11 d’octubre es disputarà l’Or de Orcelis, després del parèntesi obligat l’any passat per les terribles inundacions produïdes, torna el gran torneig d’Orihuela.

Dues setmanes més tard, Life Pàdel Elx tornarà a vestir les seues millors gales per a rebre el nostre Or més internacional, el FIP Star 2020. Sense moure’ns d’Alacant, la setmana del 22 de novembre es disutará el torneig de Ecomm Padel per a finalitzar el curs amb el tradicional Màster de final de temporada les finals de la qual estan previstes per al 20 de desembre.

PadelPoint La Nucia, una de les millors pistes centrals de tota la Comunitat Valenciana, rebrà entre el 12 i el 18 d’octubre als participants en el Campionat absolut per parelles.

Totes aquestes dates poden ser susceptibles d’alguna lleugera modificació si la publicació del calendari de la FEP o de WPT així ho suggeriren. I sempre que es complisquen els protocols de competició que pots repassar en aquest enllaç.