Brillant participació valenciana al tercer TyC de l’any

Els nostres menors van posar punt final als cicles TyC 2019 i comencen la seua preparació per al Campionat d’Espanya, sense oblidar la gran cita per a després de l’estiu, el mundial de Castelló.

En l’últim TyC Premium de l’any van brillar amb llum pròpia Mario Ortega i Javier Navarro, subcampions absoluts en categoria júnior; i Raúl Peralta, subcampió infantil. Per part seua, Marina Martínez Lobo va caure en el seu semifinal en un partit que va alçar una inusitada expectació en el club cacereny. I Adriana Matoses i Leyre Montañez, que també van arribar fins a les semifinals del torneig. També ho van fer Miguel Morales i Fernando Cebrián .

La representació valenciana va tindre més destacades com Lucía Micaela Fernández i Diana Toledo, subcampiones de consolació infantil i
Zaira Bonaque i Nuria Molina subcampiones de consolació cadet. Ens anem d’Extremadura sense títols però amb una actuació col·lectiva que podem qualificar com a brillant.

D’aquesta forma, es tanca aquest tercer cicle, després de l’espectacular TyC 3 de Madrid en el qual van ser campions Pablo Villarroya, Diana Toledo i Lucía Micaela Ferrnández, Candela Lucendo, Toni Borja i Marina Martínez Lobo

Ara, a descansar unes setmanes abans de preparar la cita de setembre. Del 2 al 8, Màlaga prendrà el relleu d’Alacant com a seu del Campionat d’Espanya de menors, trampolí cap al mundial de Castelló del 14 al 20 d’Octubre.