Brillant fi de festa en Camp Bixquert

El circuit Or 2021 va posar punt final a la temporada amb un gran torneig en el Club de Camp Bixquert de Xàtiva.

Des de fa mesos es va intuint la irrupció d’una nova generació en el pàdel valencià. Des de la generació màgica de Edu Alonso i Álex Arroyo, a la qual van unint-se Javi Navarro, Adrián Rodríguez, Juanlu Esbrí i Mario Ortega, aquests quatre últims semifinalistes del torneig. Pots repassar les semifinals ací:

Circuito Oro FPCV 21 - Camp Bixquert Semifinales

Cap d’ells supera els 21 anys i alguns ja saben què és jugar unes semifinals de World Padel Tour. Uns altres, com Mario Ortega, van ampliar ahir el seu currículum alçant la copa de guanyadors a Xàtiva. I això que Esbrí va començar molt millor. Va guanyar al costat d’un magnífic Miki Solbes el primer set per 6/4 per a mesura que la nit anava vencent al dia i la humitat s’apoderava de la pista central de Camp Bixquert, JJ Matea, professor d’Ortega i mestre del pàdel li va avisar al seu alumne sobre el canvi de condicions que els afavorien i va anar tal dit tal fet. Sota la boira, van voltejar el marcador per a acabar vencent de manera brillant. Enèsim títol en la carrera de Matea i primer Or i segon títol com a professional per a Ortega.

El quadre femení ens va regalar una semifinal fantàstica. Diana Toledo i Lucía Peralta, amb tot just 15 anys, van accedir a una ronda tan avançada i van donar guerra de la bona a les finalment campiones Arantxa Soriano i Marina Martínez Lobo fins al punt de tindre el servei per a guanyar el segon set. No obstant això es va imposar l’experiència de les dues jugadores WPT per a aconseguir el triomf. En l’altra semifinal també comptem amb una altra jove figura emergent del nostre pàdel com Cristina Musial.

Circuito Oro FPCV 21 - Camp Bixquert Finales

En la final, Ksenia Sherifova i Estela Francés van buscar repetir el títol de Benicàssim però Soriano i Martínez van començar el duel com un llamp. 6/0 en un obrir i tancar d’ulls. Va ser enganyós. La russa i l’alacantina van recuperar la seua versió de campiones per a véncer la segona pispa per 6/4 i enviar la final al set definitiu en el qual Arantxa i Marina els van retornar els guarismes per a proclamar-se vencedores de l’Or de Camp Bixquert.

Una gran festa del pàdel la viscuda en la capital de La Costera, prolegòmen de la qual viurem dins de 6 setmanes per a posar punt final a la temporada en el Bela Padel Center d’Alacant amb el torneig de mestres tant sènior com de menors.