Bogeria pel World Padel Tour València Open 2021


Quan estem a 20 dies de l’inici dels quadres finals de l’Estrella Damm València Open 2021, les localitats per a presenciar l’esdeveniment en el pavelló municipal de la Font de Sant Lluís estan pràcticament esgotades.

De fet, a penes queden a la venda bitllets per a les jornades de dimecres i dijous perquè per a divendres, dissabte i diumenge totes les localitats estan esgotades.

Recordem que la fase final d’aquesta segona visita a la Comunitat Valenciana de World Padel Tour està prevista disputar-se entre el 4 i l’11 de juliol.

L’any passat, les restriccions sanitàries van impedir la presència de públic. Malgrat que, inicialment sí que es van vendre les entrades, posteriorment, l’organització de World Padel Tour, va retornar els imports.

En la cita alacantina del passat mes d’abril, la resposta dels aficionats de la Comunitat Valenciana al pàdel també va ser extraordinària omplint el Centre de tecnificació en les últimes jornades.

La venda de localitats està exposada a la limitació d’aforament ordenada per la Generalitat Valenciana, malgrat la qual cosa, la Fonteta viurà un ambient espectacular per a aquesta nova edició del València Open per al qual només poden aconseguir-se ja localitats per a les jornades de dimecres i dijous.