Avanç de calendari post COVID-19

Una vegada totes les condicions sanitàries s’estan donant i s’han rebut els permisos de les autoritats autonòmiques, la competició del pàdel valencià torna amb tota la seua efervescència.

Com ja avancem fa un parell de dies, el retorn oficial serà la setmana vinent amb us tornejos Tornem! en Àrea *Cub Alacant, *Bergamonte i Castelló Pàdel *Sport.

La següent setmana es disputarà, en categories absolutes, en torneig del circuit Plata en Sanvi Padel mentre que la segona setmana de juliol està marcada per al retorn del nostre circuit Or. Serà en Padel One Elx, just en la setmana entre les dues proves WPT marcades en el calendari professional. El nostre circuit plata tindrà cita totes les setmanes durant l’estiu amb tornejos en +QPadel, Blupadel, Entrepistes Onda, Area Padel, Jubelama, Ecomm, Sanvi, Stadio i Impala-Castalia.

I el circuit Or, a més d’Elx, es disputarà a Teulada i Family Sport Center. Per descomptat, amb retransmissió en directe per streaming de les rondes finals.

Com vam informar ahir, la competició tindrà un plat fort amb la disputa del torneig autonòmic per clubs, la fase final dels quals es disputarà de l’11 a 13 de setembre en PadelCity Massanassa.

També, com informarem demà amb més profunditat, es reprén e circuit El Corte Inglés.

I, per descomptat, el nostre circuit de menors que, a costa del cicle que té pendent publicar la Federació espanyola, té previst tornar amb un gran torneig autonòmic en +QPadel Castelló, primera de les parades d’aquest circuit que tindrà la seua continuïtat al llarg de l’estiu en Ecomm, amb l’autonòmic Pitu Losada Academy, en el Club de camp K7 de Paterna i en el Cub de tennis i pàdel Bergamonte de la platja Pobla de Farnals.

Juntament amb els autonòmics, també col·loquem en el nostre calendari els tornejos provincials per a menors, que aniran prenent forma en les pròximes dates.

Així, amb la presentació del nostre calendari per a l’estiu, donem forma al retorn del pàdel de competició després de l’aturada obligada per la situació sanitària provocada pel COVID-19. Pots consultar el calendari complet en la pestanya de competició d’aquest lloc web. Que ho gaudisquen.