Autonòmic de menors per clubs i els circuits Plata, Bronze i de veterans s’uneixen en l’equador d’octubre

Aquest cap de setmana coneixerem els noms dels clubs guanyadors del Campionat de menors de la Comunitat Valenciana. El club de campo K7 de Paterna està preparat, com totes les instal·lacions en les quals es disputen els nostres tornejos, per a complir de manera escrupolosa les normes higièniques i d’aforament vigents.

El torneig benjamí i infantil de primera categoria té a l’equip Pitu Losada de Sant Joan d’Alacant com a favorit. El club esportiu *Enesport és el primer cap de sèrie en alevins. Entre els cadets i júniors, parteixen com a primers preclassificats els jugadors de Castelló Padel Sport.

En segona categoria es posen en jocs els títols de campions de la Comunitat Valenciana per clubs en les categories infantil, cadet i júnior.

El circuit Plata provincial té cita aquest cap de setmana en Sanvi Pàdel amb la disputa del Open Alacant. 70 parelles inscrites amb un quadre de luxe en la primera categoria masculina. I el circuit Bronze local té torneig en Padel One Elx amb més de 50 parelles preparades per a competir.

Finalment, es disputarà la segona prova del circuit de veterans a Castelló Padel Sport.

I tot això en la setmana prèvia del Campionat autonòmic absolut per parelles en el qual es donaran cita totes les estreles del nostre pàdel, i de la gran setmana alacantina que unirà el nostre circuit Or, el FIP Star d’Elx i el World Padel Tour d’Alacant.