Augmentem l’oferta de streaming en el nostre circuit Or

A partir del pròxim dissabte 11 de juliol, les habituals retransmissions per streaming del nostre circuit Or autonòmic començaran en la ronda de quarts de final.

L’objectiu d’aquesta mesura és augmentar les hores de presència del nostre esport tant en la nostra pàgina web, en la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta) i en el nostre canal de YouTube. Així, pretenem arribar a més persones i augmentar el nombre d’espectadors de pàdel per streaming.

D’aquesta forma oferirem partits de les rondes de quarts de final, semifinals i finals de tots els tornejos Or des d’aquest pròxim cap de setmana, que estarem en el Open Normalitat Post-COVID des de Padel One Elx, fins al màster amb el qual tancarem aquest estrany 2020.

Aquestes retransmissions comptaran amb quatre càmeres, una d’elles operada, equip de realització, so de màxima qualitat i els habituals comentaris de Luis Urrutia i Javi Sánchez, director esportiu de la nostra federació.

Una vegada més, des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana fem un esforç per a tractar d’augmentar la popularitat del nostre esport i dels nostres millors jugadors a través de les retransmissions per streaming dels tornejos més destacats. Demà els informarem de les primeres retransmissions que, en aquesta ocasió, començaran el dissabte a la vesprada.