Arriba l’hora de la veritat per als equips de la nostra lliga autonòmica

La Lliga autonòmica de pàdel organitzada per la FPCV arriba a les seues fases finals, que atorgaran les places als equips que representaran a la Comunitat Valenciana en la fase final nacional de Lligues que es disputarà enguany en el nostre territori.

Més de 300 equips van iniciar aquesta competició en el mes d’octubre passat i durant aquesta setmana es jugaran les últimes eliminatòries.

Entre els dies 5 i 11 d’Abril està programada la fase de Copa, que atorgarà als seus campions les últimes places per a disputar la Fase Final Autonòmica durant el primer cap de setmana del mes de Maig.

Complint amb les exigències de les autoritats sanitàries, s’han incrementat el nombre de pistes i clubs on es disputaran aquestes fases en les tres províncies.

Els campions de cada categoria representaran al pàdel valencià en la fase final nacional que es disputarà la primera setmana de Desembre.

Com a novetat, els campions i subcampions autonòmics de cada categoria comptaran amb material esportiu de la marca HEAD.

Recordem que ha de revisar-se la normativa de la competició, actualitzada en la nostra web, per a conéixer els requisits de classificació en cadascuna de les fases que ens esperen en les pròximes setmanes.