Aplicació de la resolució de la Generalitat Valenciana a l’activitat FPCV

Després de la resolució de 19 de gener de 2021, de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en la qual es restringeix tant la competició com els entrenaments de caràcter autonòmic, i on, a més, es decreta el tancament de les instal·lacions i dels centres esportius, oberts o tancats, amb l’excepció d’aquells necessaris per al desenvolupament de competicions internacionals o estatals d’esport professional i els seus respectius entrenaments necessaris per al desenvolupament de competicions oficials federades d’àmbit internacional o estatal i de caràcter no professional i els respectius entrenaments, resumim com afecta a les diferents competicions que es desenvolupen en la Comunitat Valenciana:

– Menors: Queden suspeses totes les competicions fins al 4 de febrer. Únicament podran realitzar entrenaments els equips inscrits en el Campionat d’Espanya de cadets que se celebrarà a Castelló de l’1 al 7 de Març, i els jugadors inscrits en el torneig previ autonòmic TYC del Circuit nacional de menors a celebrar del 8 al 14 de Març.

– Lliga per Equips: Per a evitar els desplaçaments, s’ajornen les fases finals previstes per a aquestes setmana, disputant-se una vegada s’alcen les mesures anunciades en el dia de hui. Tots els equips inscrits podran continuar entrenant en els seus clubs.

– Tornejos Or inclosos en el calendari Naciona i/o Internacional. Continuaran programats com fins al moment, obrint les seues inscripcions amb tres setmanes d’anticipació a la disputa d’aquests. D’aquesta forma, aquells jugadors inscrits a aquests, podran realitzar els entrenaments preparatoris per a la competició.

En el programa d’inscripcions, i una vegada realitzada la mateixa, els esportistes podran descarregar-se el corresponent certificat federatiu que acredite la condició de participant en aquests tornejos de competició estatal amb la finalitat de poder justificar els seus respectius entrenaments.

La certificació d’estar en possessió de la Llicència Federativa en vigor està disponible a través de l’App PADELGO, on figura la mateixa.

Tots dos documents en vigor (Llicència i Certificat Participació) permetran la justificació de l’activitat esportiva davant les autoritats corresponents i els Clubs on realitzar els entrenaments i la competició de caràcter estatal o internacional no professional.

Recomanem l’obligatorietat del compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries i el protocòl de competició FPCV. Pots trobar totes les recomanacions en l’apartat COVID-19 de la nostra pàgina web.